Holnap már este már szenteste! A keresztény világ holnap estétől ünnepli a Karácsonyt.
Ma, már komoly előkészületeket teszünk az Ünnepre. Előkészítjük az ünnepi fogásokat. Én holnap kocsonyát és székelykáposztát főzök és "összerakom a süteményt". Temészetesen a székelykáposztához se eszem kenyeret. Hogy a többi napokon mit főzök, arról még fogalmam sincs, ez attól függ a Fiam mit szeretne enni. :)
Ma már ki vettem a fagasztóból a holnap szükéges húsokat. Holnap reggel azonnal felteszem a kocsonyát főni, majd utána a káposztát is.
De, még ma van és salátát késztünk a tegnapról maradt sülthöz. Ha, nem maradt tegnapról sült, mint nekem, akkor tegyetek a salátába nyugondtan egy pár jó minőségű virslit.
A saláta ma, zöldborsó, sárgarépa párolva és eg nagy alma, és 2 dl. sajá kézzel készített majonéz.
Krisztina, meghozta a finom Karácsony sajtot is ma.
Kellemes készülődést az Ünnepre és Jó étvágyat! :)
Ma, már komoly előkészületeket teszünk az Ünnepre. Előkészítjük az ünnepi fogásokat. Én holnap kocsonyát és székelykáposztát főzök és "összerakom a süteményt". Temészetesen a székelykáposztához se eszem kenyeret. Hogy a többi napokon mit főzök, arról még fogalmam sincs, ez attól függ a Fiam mit szeretne enni. :)
Ma már ki vettem a fagasztóból a holnap szükéges húsokat. Holnap reggel azonnal felteszem a kocsonyát főni, majd utána a káposztát is.
De, még ma van és salátát késztünk a tegnapról maradt sülthöz. Ha, nem maradt tegnapról sült, mint nekem, akkor tegyetek a salátába nyugondtan egy pár jó minőségű virslit.
A saláta ma, zöldborsó, sárgarépa párolva és eg nagy alma, és 2 dl. sajá kézzel készített majonéz.
Krisztina, meghozta a finom Karácsony sajtot is ma.
Kellemes készülődést az Ünnepre és Jó étvágyat! :)