Ha, ügyesek voltunk, akkor ma már csak két dolgot kell tennünk a Húsvét előkészítéséhez.
Elkészítjük a Húsvéti sárga túrót és megfőzzük a sonkát.
Én nem teszek a sárga túróba citromhéjat, ezek kívül a recept szerint járok el. A sonkát hideg vízben teszem oda főni, a vízbe teszek fűszereket, borsot, babérlevelet és a főzővízben hagyon kihűlni is a sonkát. Így nem szárad ki, szaftos marad.
Elkészítjük a Húsvéti sárga túrót és megfőzzük a sonkát.
Én nem teszek a sárga túróba citromhéjat, ezek kívül a recept szerint járok el. A sonkát hideg vízben teszem oda főni, a vízbe teszek fűszereket, borsot, babérlevelet és a főzővízben hagyon kihűlni is a sonkát. Így nem szárad ki, szaftos marad.