2017. április 14., péntek

Húsvéti sárga túrót még gyorsan elkészítjük és megfőzzük a sonkát....

Ha, ügyesek voltunk, akkor ma már csak két dolgot kell tennünk a Húsvét előkészítéséhez.

Elkészítjük a Húsvéti sárga túrót és megfőzzük a sonkát.

Én nem teszek a sárga túróba citromhéjat, ezek kívül a recept szerint járok el. A sonkát hideg vízben teszem oda főni, a vízbe teszek fűszereket, borsot, babérlevelet és a főzővízben hagyon kihűlni is a sonkát. Így nem szárad ki, szaftos marad.

 

Nem szöktem meg.....

Korai volt az öröm, mert nem szöktem meg. :))

Mozgalmas volt az elmúlt két nap, tegnap például, nem volt szinte egész nap internetem. Ha, nincs internet, akkor blogot sem tudok írni. Karbantartási munkálatok voltak a hálózaton, este 8 óráig.

Legfontosabb Eritriol-t (Eritriol) minden diabéteszes ehet. Tegnap hozott Anna a segítőm 1 kg. Eritriolt és nagyon finom, éppen olyan, mint a cukor. ♥ :)

Paradicsomos káposztát főztem még tegnap, ma is az volt az ebédem. Ma, a keresztény világ nem eszik húst, Nagypéntek van.

Sütök-főzök ma még, azért ilyen rövid a mai bejegyzés, pácolt tojást, csináljátok meg ma, hogy Húsvétra finom legyen.

Áldot Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek! ♥ :)