2017. május 15., hétfő

Tojásos lecsó...

Ma is újra vacakol a netem, nem tudom mi van, lassan egy hónapja ezzel kínlódok és nagyon elegem van már ebből. Használni szeretném a netet, nem a szolgáltatóval telefozozgatni naponta többször.

Tehát, tojásos lecsó az ebéd. Ehhez egy óra sem kell és finom. :)

Én konzervlecsóból készítettem, így nagyon egyszerű. Hagymát, kolbászt felszeleteljük és oda tesszük fedő alatt puhulni.

Úgy 8-10 perc alatt elég puha, akkor hozzá öntjuk a konzerv lecsót és együtt főzzük, kb.: 15-20 percig.

Ekkor már kétségtelenül, megpuhult minden, verjünk fel 4-5 tojást és tegyük a lecsóhoz. Úgy is lehet, hogy csak a tojásokat "beleüldtetjük" a lecsóba, ma én felvertem és úgy kevertem bele.

 

Jó étvágyat és szép napot Mindenkinek! ♥ :)