2016. december 31., szombat

.... a vége jó....

 Egy gyönyörű sajt tál is érkezett pár perce...


Nem mondom, hogy sajnálom, hogy vége lett ennek az évnek!

Új Év, Új Remény ♥ :) Mindenkinek kívánok beteljesült reményekkel tele Új Évet!
 

Még a tegnapról ma is egy kicsit.....

Tegnap jelentette be a nagy újságot. Sokan kerestek meg, aminek szívből örülök, hogy sok ember kíván megszabadulni a II-es diabétesztől, magasvérnyomásától és más betegségektől.

Én az LCHF-et választottam. Mindenkinek szívből tudom ajánlani.

Please, you see... :)

Egy hét, mire át áll a szervezet az új "módira", nekem nem kellett egy hét. Két napig fájdogált a fejem és ennyi volt....

Ezt a pár sort még 30-án írom, holnap vendégem jön a főzökészülékem liftje lesz készre igazítva.

Ragu kész - fénykép is lesz, de most a mérnök úr szerel. Sőt videó is lesz a működő szerkezetről. De, lehet az csak holnap.

Ragu ahogy én csinálom. Egy fél kg. hús, mindegy milyen hús, nagy fej vöröshagyma, egy fehér répa - nem baj, ha nagy és két közepes sárgarépa.
A hagymát felkockázom és oda teszem 2-3 evőkanál olajon dinsztelődni, míg "üveges" nem lesz. Akkor, ráteszem a húst és teszek rá kb. 2 dl. vizet, sózom, borsozom és egy csipet kakukkfűvel is ízesítem. Ezután megtisztítom a zöldségeket és azt is a húshoz teszem. Más dolgom már nincs, csak figyelni, mikor fő meg. Amikor megfőtt egy kávéskanál lisztet elkeverek egy deciliter tejfölben és a ragura öntöm, még egyszer felforralom és kész.

Mérnök úrnak tésztával lesz, nekem karfiollal.

Jó étvágyat és Boldog Új Esztendőt kívánok! :)