Igen, a sárgarépa főzelék, de nem a megszokott módon.
Tehát, megtisztítjuk a sárgarépát, összedaraboljuk és felöntjük annyi vizzel, hogy ellepje. Teszünk bele egy húsleveskockát, borsot, őrölt köményt és pár szem csilipelyhet. Addig főzzük, míg a sárgarépa megpuhul. Én nem mindig rántom be, de akinek kedve van hozzá, kukoricalisztból készítsen rántást, amikor a rántás kész öntsön hozzá egy dl. tejet és öntse a főzelékbe, forralja még így együtt 5-7 percig. Aki nem rántja be, Ők turmixolják össze, így elég sűrű és finom lesz. Hússal, tojással is nagyon finom! :)
Jó étvágyat az ebédhez - vacsorához és a munkában sok sikert! ♥ :)
Tehát, megtisztítjuk a sárgarépát, összedaraboljuk és felöntjük annyi vizzel, hogy ellepje. Teszünk bele egy húsleveskockát, borsot, őrölt köményt és pár szem csilipelyhet. Addig főzzük, míg a sárgarépa megpuhul. Én nem mindig rántom be, de akinek kedve van hozzá, kukoricalisztból készítsen rántást, amikor a rántás kész öntsön hozzá egy dl. tejet és öntse a főzelékbe, forralja még így együtt 5-7 percig. Aki nem rántja be, Ők turmixolják össze, így elég sűrű és finom lesz. Hússal, tojással is nagyon finom! :)
Jó étvágyat az ebédhez - vacsorához és a munkában sok sikert! ♥ :)