2017. február 28., kedd

Zöldborsó főzelék és vagdalthús

Vége a Februárnak jön holnap a Március és vele, jön a tavasz ♥ és egyszer csak itt lesz a várva várt nyár is... ♥ :)

Ma, lesz Kriszti - a segítőm - utoljára és nem tudok semmit, mi lesz, lesz -e segítőszolgálat?
Mindegy mi lesz, meggyőződésem, hogy megoldom, megoldjuk!

Mai ebéd - vacsora zöldborsó főzelék és vagdalthús lesz.

Mivel, mi diabéteszesek voltunk, így nem rántjuk a főzeléket, csupán megfőzzük a borsót és pürésítjük. Gyerekek is jobban szeretik így. Tejet, tejfölt bátran tehetünk bele, nem rontja el. :)



A darálthúst ízesítjük, sóval, borssal, őrölt piros paprikával, vörös és fokhagymával és mindazzal, amivel szeretjük. Én egy-két nyers tyúktojást is teszek bele. Bele tesszük egy tiszta fém vagy porcelán, én mindig üveg edénybe teszem és 200 fokon megsütjük.

 
 
 
Szép utolsó februári napot, nagyon fúj a szél Csabdin és Jó étvágyat az ebédhez - vacsorához! ♥ :)