Az elmúlt napokban sok problémával küzdöttem, többek között hol volt netem, hol nem volt, a blog írásnak ez egy meghatározó hátráltatója.
Mostanra úgy tűnik, rendbe jött a net, volt itt egy szerelő és ő javított rajta, igaz tegnap még ki-ki hagyott.
Ma, most még viszonylag korán van és nem tudom mit főzzök, illetve azt tudom hogy sült zöldséget eszek ma, majonézzel. Hozzá vagdalthúst vagy csak egyszerű rántotthúst készítsek azt még nem döntöttem el.
A sült zödség nagyságrendekkel finomabb, mint a párolt - szerintem, de próbáljátok ki. Nagyon egyszerű egy hőálló üveg vagy cserép edénybe, fűszerezzük és a 200 fokos sütőbe tesszük. Víz nem kell alá, esetleg egy evőkanál olajat tehetünk bele, de el is hagyhatjuk.
Ha, a fiamék ma jönnek, akkor menthetetlenül túróstészta is lesz :), már napok óta kívánom, de egyedül magamnak nem csinálok.
Kellemes hétvégét és jó étvágyat az ebédhez - vacsorához! ♥ :)
Mostanra úgy tűnik, rendbe jött a net, volt itt egy szerelő és ő javított rajta, igaz tegnap még ki-ki hagyott.
Ma, most még viszonylag korán van és nem tudom mit főzzök, illetve azt tudom hogy sült zöldséget eszek ma, majonézzel. Hozzá vagdalthúst vagy csak egyszerű rántotthúst készítsek azt még nem döntöttem el.
A sült zödség nagyságrendekkel finomabb, mint a párolt - szerintem, de próbáljátok ki. Nagyon egyszerű egy hőálló üveg vagy cserép edénybe, fűszerezzük és a 200 fokos sütőbe tesszük. Víz nem kell alá, esetleg egy evőkanál olajat tehetünk bele, de el is hagyhatjuk.
Ha, a fiamék ma jönnek, akkor menthetetlenül túróstészta is lesz :), már napok óta kívánom, de egyedül magamnak nem csinálok.
Kellemes hétvégét és jó étvágyat az ebédhez - vacsorához! ♥ :)