Igen, jól gondolja az Olvasó, "pulykamérgezésem" lesz, annyi pulykát eszem. Most híján, az időnek így a legegyszerűbben tudom megoldani az ebédemet. Szeretem is, élvezem a pulykahús közé zárt meleg sonka és sajt ízét.
Van a hűtőben maradék káposztám azt szeletelem fel.
Egy vöröshagymát szeletekre vágok és a olajjal a tűzhelyre teszem. Amikor megfonnyad, rá teszem a felszeletelt káposztát, sót, köménymagot és egy-két evőkanál vizet. Addig párolom kis "lángon", míg a káposzta megpuhul, akkor még úgy forrón teszek rá esetet és ha szükséges, akkor cukrot. Máris kész a saláta és közben a pulyka is kisűlt.
Jó étvágyat az Olvasóknak és sikeres, szép hetet! ♥ :)
Ma, még jövök egy írással, ez nyugodtan vehetitek "fenyegetésnek" is. )
Van a hűtőben maradék káposztám azt szeletelem fel.
Egy vöröshagymát szeletekre vágok és a olajjal a tűzhelyre teszem. Amikor megfonnyad, rá teszem a felszeletelt káposztát, sót, köménymagot és egy-két evőkanál vizet. Addig párolom kis "lángon", míg a káposzta megpuhul, akkor még úgy forrón teszek rá esetet és ha szükséges, akkor cukrot. Máris kész a saláta és közben a pulyka is kisűlt.
Jó étvágyat az Olvasóknak és sikeres, szép hetet! ♥ :)
Ma, még jövök egy írással, ez nyugodtan vehetitek "fenyegetésnek" is. )