A tavasz itt van ez már vitathatatlan, igaz eléggé fúj a szél, de ez így van rendjén.
Ma, sajttal töltött gombát sütök, hozzá vegyes zöldséget és egy nagyon pici rizst.
Hogy nem, vagy alig eszünk szénhidrátot, így megnő a fűszerek szerepe az étkezésünkben. A fűszerezést soha nem szabad túlzásba vinni, de sejtetni kell, így tettem én is ma a töltött gombával, nézzük is.
Most tisztítottam meg a gombát, megszórtam sóval, borssal, kakukkfűvel. Aztán, bele rakom a sajtokat.
Majd, a sajt tetejére a szalonna darabkákat és beteszem a 150 fokos sütőbe.
Ezzel már csak annyi gondunk lesz, hogy időnként ránézünk és amikor a szalonna jó ropogós és a sajt is aranysárga, akkor kész a töltött gomba. Gombát nem szabad melegítgetni, így csak annyit csináljunk, ami az adott étkezésnél elfogy.
Zöldség már fő köretnek, már csak egy fél tálka rizst készítek és kész az ebéd! :)
Gomba elkészült. :)
Már csak a rizsre várok és kész az ebédem. :)
Jó étvágyat és ne feledjétek az álmok nem hazudnak! ♥ :)
Ma, sajttal töltött gombát sütök, hozzá vegyes zöldséget és egy nagyon pici rizst.
Hogy nem, vagy alig eszünk szénhidrátot, így megnő a fűszerek szerepe az étkezésünkben. A fűszerezést soha nem szabad túlzásba vinni, de sejtetni kell, így tettem én is ma a töltött gombával, nézzük is.
Most tisztítottam meg a gombát, megszórtam sóval, borssal, kakukkfűvel. Aztán, bele rakom a sajtokat.
Majd, a sajt tetejére a szalonna darabkákat és beteszem a 150 fokos sütőbe.
Ezzel már csak annyi gondunk lesz, hogy időnként ránézünk és amikor a szalonna jó ropogós és a sajt is aranysárga, akkor kész a töltött gomba. Gombát nem szabad melegítgetni, így csak annyit csináljunk, ami az adott étkezésnél elfogy.
Zöldség már fő köretnek, már csak egy fél tálka rizst készítek és kész az ebéd! :)
Gomba elkészült. :)
Már csak a rizsre várok és kész az ebédem. :)
Jó étvágyat és ne feledjétek az álmok nem hazudnak! ♥ :)