2017. március 2., csütörtök

Sajttal töltött gomba és zöldség, meg egy evőkanál rizs :)

A tavasz itt van ez már vitathatatlan, igaz eléggé fúj a szél, de ez így van rendjén.

Ma, sajttal töltött gombát sütök, hozzá vegyes zöldséget és egy nagyon pici rizst.

Hogy nem, vagy alig eszünk szénhidrátot, így megnő a fűszerek szerepe az étkezésünkben. A fűszerezést soha nem szabad túlzásba vinni, de sejtetni kell, így tettem én is ma a töltött gombával, nézzük is.


Most tisztítottam meg a gombát, megszórtam sóval, borssal, kakukkfűvel. Aztán, bele rakom a sajtokat.


Majd, a sajt tetejére a szalonna darabkákat és beteszem a 150 fokos sütőbe.


Ezzel már csak annyi gondunk lesz, hogy időnként ránézünk és amikor a szalonna jó ropogós és a sajt is aranysárga, akkor kész a töltött gomba. Gombát nem szabad melegítgetni, így csak annyit csináljunk, ami az adott étkezésnél elfogy.

Zöldség már fő köretnek, már csak egy fél tálka rizst készítek és kész az ebéd! :)




Gomba elkészült. :)


Már csak a rizsre várok és kész az ebédem. :)



Jó étvágyat és ne feledjétek az álmok nem hazudnak! ♥ :)