2017. március 13., hétfő

Sárgaborsó főzelék és pirított hagyma...

Tegnap késő este, meghúzódott a vállam, azt hittem ma nem is tudok főzni. Már tegnap este leragasztottam két fájdalomcsillpító tapasszal, így ma már a legszükségesebbet meg tudom csinálni. :)

Már elég régen eszembe van a sárgaborsó főzelék, de eddig nem kerítettem rá sort, de ma eljött az ideje. :) Nem sok munka van vele, ami most a vállam miatt nagyon jól is jön.

Nem hússal lesz a főzelék ma, hanem pirított hagymával. Itt a recept.

Én most ott tartok, hogy felforrt a sárgaborsóm, íme.... :))





Főzés közben "elektro stimulálnom" kellett a vállam, ezért viszonylag későn jelenik meg ma az írásom.

Főzeléket mi, akik diabéteszesek voltunk, nem rántjuk be, de fokhagymát főzünk bele.

Hagymát felvágjuk, ahogy tudjuk. :) Olajon megpirítjuk, sót tegyünk bele, hamarabb pirul.


Elkészült az ebéd! :) Nagyon finom hagymával! :)


Jó étvágyat az ebédhez - vacsorához ♥ :)