2017. július 5., szerda

Rizses hús..... és kész :))

Tegnap, szerény ebédünket esszük az asztalnál, amikor Anna megszólal, az a tegnapi - ma már tegnap előtti - töltött cukkini nagyon finom volt. :) Vettem a célzást és ma is lesz cukkini, csak másként. :)

Arra ébredek ma, hogy csengetnek, mire ki érek ajtót nyitni, ott van a kilincsre akasztva egy jó adag sárgabarack egy szatyorban. Nagyon szeretem. ♥ :)


Bagoly-Takács Esztike hozta, mint később kiderült. Köszönöm szépen! :)

Tegnap már kivettem a fagyasztóból, egy adag húst. Amelyet, mai tölteléknek szántam, de mára azt gondoltam, lesz belőle rizses hús.



Valami cukkini is kellene, ugyanis ott van még a hűtőszekrény aljában, két darab. De, mi legyen? Sokat nem gondolkodtam a dolgon, mint a "jó zenész, improvizáltam". :) Megmostam a cukkinit és kb. 5 mm-es karikákra vágtam, magjait kiszedtem. Az így kapott gyűrűket, beleigazgattam a cserép edénykémbe, sóztam, pici kakukkfűvet tettem bele, egy csipet szerecsendiót és pár csepp citromlét, rá tettem a fedelét és most 200 fokon sütöm, kapros joghurt mártással lesz a rizseshús mellé.





Jó étvágyat, legyen szép napotok ma is! ♥ :)