2017. április 1., szombat

Ma volt az ünnep...♥ :)

Dél körül megérkeztek a "gyerekek", hamar neki álltunk főzni. Nem nagy főzést csináltunk, fűszerek krumpli és sült kolbász. Ezt az egy féle kolbászt, már vagy kétszer is megette a fiam.

Veronika a szalonnát vagdalta, én a krumplit hámoztam és panaszkodom Veronikának, hogy olyan náthásféle vagyok. Kérdezi Veronika, nem allergia, mert már virágoznak a fák? Nem tudom, lehet - válaszolom. Vettem be azonnal egy Calcimusc oldatot és pár perc múlva elmúlt a náthám.

Szalonna összevágva, Veronika szedelődzködik és mondja, azonnal elmegyek a szokásos allergia gyógyszeréért a gyógyszertárba - és márott sem volt. :)

A fűszeres krumpli úgy készül, hogy a szalonnát, amikor már "pörc" a szalonna, rátesszük a vékony karikákra vágot krumplit, kakukkfüvet, majorannát és ha, szükséges még sót, fedő alatt puhára pároljuk. Kolbásszal, savanyú uborkával nagyon finom. :))

Míg Veronika a gyógyszertárban volt Bicskén, mondom a Tamásnak, hogy Te nem hallasz olyan mosógép hangot? Azt mondja, de igen, biztos valami fűnyíró. Aztán hamar kiderült hogy ez én fagyasztóm az ami mosogép hangot ad. Elromlott, igaz már 34 éves..

Képek nem nagyon lesznek, mert a windows-os telefonokat valamiért a facebook kitiltotta nem működik rajta a messenger.

Kellemes hétvégét és jó étvágyat a vacsorához! ♥ :)