Ma, is már nagyon meleg lesz +32 fok. De, a szárítást folytatom, ugyanis a sárgabarackkal ma végzek - 4 kg.-ot szárítottam. Sárgabarackot követi most a gomba, aztán majd paradicsom egész őszig. :)
Főzni ma újra salátát "főzök", meg valami húst. A saláta többek között, azért is jó ebben a melegben, mert nem "fűt". Tehát, körülnézünk a hűtöben és ami zöldségünk van otthon, azt vagy nyersen vagy picit megfőzve, vinaigrette mártással tálaljuk.
Hús lehet bármi, csirke, marha, sertés, hal, stb. Amit találunk.
Most elég sok gyümölcsünk van a kertben, piacon, gyümölcslevest érdemes készíteni, jó sokat, hidegen, finom még uzsonnának is.
Jó étvágyat és kellemes napot kívánok! ♥ :)
Főzni ma újra salátát "főzök", meg valami húst. A saláta többek között, azért is jó ebben a melegben, mert nem "fűt". Tehát, körülnézünk a hűtöben és ami zöldségünk van otthon, azt vagy nyersen vagy picit megfőzve, vinaigrette mártással tálaljuk.
Hús lehet bármi, csirke, marha, sertés, hal, stb. Amit találunk.
Most elég sok gyümölcsünk van a kertben, piacon, gyümölcslevest érdemes készíteni, jó sokat, hidegen, finom még uzsonnának is.
Jó étvágyat és kellemes napot kívánok! ♥ :)