Aludni azt most már ( megint, még mindig) nem nagyon tudok, már se éjszaka, sem nappal. :))
Így későn feküdtem és korán ébredtem. Annámmal neki álltunk a lakást takarítani, ami tavasszal elmaradt. A nagyszobánál kezdtük. Úgy gondoltam, elkészítem az ebédet, mire Annám megérkezik.
A változatosság kedvéért sült hús volt és sült brokkoli meg karfiol. Hozzá kapros öntet.
Brokkoli és karfiol. Mindkettő fagyasztott, bele tesszük egy üveg edénybe, sózzuk, szárított lestyánt és szárított zellerlevelet morzsolunk rá és pár csepp olajat. Lefedjük és a sütőbe tesszük kb. 1 óra alatt 200 fokon megpuhul. Kapros-joghurtos mártással esszük.
Kapros-joghurtos mártáshoz kell értelemszerűen kapor, só joghurt és én fele joghurt, fele tejfölösen készítem, mert így krémesebb. :)
Jó étvágyat az ebédhez és sikeres hetet Mindenkinek! ♥ :)
Így későn feküdtem és korán ébredtem. Annámmal neki álltunk a lakást takarítani, ami tavasszal elmaradt. A nagyszobánál kezdtük. Úgy gondoltam, elkészítem az ebédet, mire Annám megérkezik.
A változatosság kedvéért sült hús volt és sült brokkoli meg karfiol. Hozzá kapros öntet.
Hús, olaj, fűszerek, só, fohagyma és kb. 1 dl víz. Feltesszük főni, felforr takarékra vesszük kb. 1 óra mire meg is sül.
Brokkoli és karfiol. Mindkettő fagyasztott, bele tesszük egy üveg edénybe, sózzuk, szárított lestyánt és szárított zellerlevelet morzsolunk rá és pár csepp olajat. Lefedjük és a sütőbe tesszük kb. 1 óra alatt 200 fokon megpuhul. Kapros-joghurtos mártással esszük.
Kapros-joghurtos mártáshoz kell értelemszerűen kapor, só joghurt és én fele joghurt, fele tejfölösen készítem, mert így krémesebb. :)
Jó étvágyat az ebédhez és sikeres hetet Mindenkinek! ♥ :)