Az életem tettem fel rá, hogy segítek az embereknek az egészségük megőrzésében.
Itt főként a II-es diabéteszesekre gondolok, az érrendszeri betegekre, nem veszik elég komolyan a betegségüket.
Majd elleszek valahogy, mint mások... ez a hozzáállás és ez nem jó! Jönnek így a különböző szövődmények, a II-es diabéteszeseknél főként a retinopátia és a peripheriás neuropátia. Az érrendszeri betegeknél a magas vérnyomás, infarktus, strók, agyvérzés.... Kell ez nekünk? NEM!
Mai ebédünk sajtos vegyeszöldség és virsli.
Tél van, én így mirelit zöldséget használok, amit 3-5 percig főzök sós vízben. Aztán leszűröm és teszem rá a sajtot.
Majd a virslit és a pici kockára vágott szalonnát.
Sütőbe teszem és felső lángon 200 fokon addig sütöm, míg a sajt, a virsli és a szalonna, szép piros lesz.
Kész az ebéd. :) Jó étvágyat kívánok! ♥ :)
Itt főként a II-es diabéteszesekre gondolok, az érrendszeri betegekre, nem veszik elég komolyan a betegségüket.
Majd elleszek valahogy, mint mások... ez a hozzáállás és ez nem jó! Jönnek így a különböző szövődmények, a II-es diabéteszeseknél főként a retinopátia és a peripheriás neuropátia. Az érrendszeri betegeknél a magas vérnyomás, infarktus, strók, agyvérzés.... Kell ez nekünk? NEM!
Mai ebédünk sajtos vegyeszöldség és virsli.
Tél van, én így mirelit zöldséget használok, amit 3-5 percig főzök sós vízben. Aztán leszűröm és teszem rá a sajtot.
Majd a virslit és a pici kockára vágott szalonnát.
Sütőbe teszem és felső lángon 200 fokon addig sütöm, míg a sajt, a virsli és a szalonna, szép piros lesz.
Kész az ebéd. :) Jó étvágyat kívánok! ♥ :)