A mai nap főszereplője svéd uborkasaláta . :)))
Még ma érkezik egy gép is, ha Krisztike megtudja venni. Ezért a gépért "futottam" már egy-két kőrt, de hátha ma meg lesz. Holnap írok róla. :))
Nos, zöldborsó, ma egyszerűen megsütöm és majonézzel, sült kolbásszal esszük.
A zöldborsót egy tűzálló télba tesszük, sózzuk, egy evőkanál olajjal meglocsoljuk, lefedjük és a sütőbe tesszük, 200 fokon készre sütjük.
Zöldbabbal ugyan így járok el, azt kapros-joghurtos mártással esszük és sok fokhagymával, a fokhagymát a babbal sütöm.
Azért, nem tudom még melyik lesz, mert a fagyasztót nem érem fel, jön valaki és előkotorjuk. :)
Szép hetet, jó egészséget kívánok! ♥ :)
Még ma érkezik egy gép is, ha Krisztike megtudja venni. Ezért a gépért "futottam" már egy-két kőrt, de hátha ma meg lesz. Holnap írok róla. :))
Nos, zöldborsó, ma egyszerűen megsütöm és majonézzel, sült kolbásszal esszük.
A zöldborsót egy tűzálló télba tesszük, sózzuk, egy evőkanál olajjal meglocsoljuk, lefedjük és a sütőbe tesszük, 200 fokon készre sütjük.
Zöldbabbal ugyan így járok el, azt kapros-joghurtos mártással esszük és sok fokhagymával, a fokhagymát a babbal sütöm.
Azért, nem tudom még melyik lesz, mert a fagyasztót nem érem fel, jön valaki és előkotorjuk. :)
Szép hetet, jó egészséget kívánok! ♥ :)