2017. január 16., hétfő

Pudingot többé nem sütünk....

Tegnap úgy esett, hogy a villanyfőző mindkét lapja foglalt volt, így a sütőbe tettem a pudingot, nem jött be, többé ilyet nem csinálok.



Furcsa valami lett a pudigból, ki kellett önteni. :)

Ma, viszont fasírozottat eszünk és majonézes brokkolit.

Majonézt kérem, mindenki otthon keverje magának és a családjának, sokkal finomabb és nincs tele cukorral, meg ki tudja mivel.



A darált húst megfűszerezzük, vöröshagymát, fokhagymát, sót, borsot, őrölt pirospaprikát teszünk bele. Örölt pirospaprikát érdemes termelőktől venni, mert az nincs összekeverve semmivel.

Fasírozott összekeverve, már a sütőben van. :)



Brokkolit oda tesszük enyhén sós vízbe főni vagy só helyett tehetünk a főzővízbe egy zöldségleves kockát is.


Majonéz is a hűtőben pihen már.


Még pár perc és kész az ebéd - vacsora, kinek mi. :)

A fasírozottól nagyon finom illat terjeng a konyhában, most vettem ki, már megsült. :)



Még a brokkolira várok pár percet......



Jó étvágyat, jó hetet mindenkinek! :)