Nem vagyok egy "porcicuska hajszoló", sőt azt hiszem kifejezetten trehány vagyok, ez van, nem aggódom rajta. :)
Ma, lecsó lesz, kolbásszal és tojással.
Láttam a hűtőben egy darabka szalonnát, azt teszem először oda sülni. A szalonna zsírján dinsztelem a hagymát. Vágjunk bele. :))
Pirítom a szalonnát.
Ilyenkor nagyon bánom, hogy az illatot nem tudom közvetíteni. Szalonnát kiszedem a zsírból és jön bele a hagyma.
Most következik az őrölt pirospaprika és a kolbász.
Majd pár perc múlva a paprika és a paradicsom.
Nincs más dolgunk, mint néha megkevergetve puhára pároljuk fedő alatt. Én nem szeretem, ha a paprika nagyon puha, így "roppanósan" már bele teszem a tojást és pár perc alatt kész. Akkor kész, ha a fedő alatt a tojás sem nyers.
Már csak arra várok, hogy a tojások megfőjenek a gőzben, mellé raktam az elején megpirított sonkát. :)
****
Köszönöm... újra csak köszönöm.... nagyon, nagyon büszke vagyok Rád! ♥
****
Jó étvágyat az ebédhez :) Legyen olyan szép napotok, mint amilyen az enyém! :)
Ma, lecsó lesz, kolbásszal és tojással.
Láttam a hűtőben egy darabka szalonnát, azt teszem először oda sülni. A szalonna zsírján dinsztelem a hagymát. Vágjunk bele. :))
Pirítom a szalonnát.
Ilyenkor nagyon bánom, hogy az illatot nem tudom közvetíteni. Szalonnát kiszedem a zsírból és jön bele a hagyma.
Most következik az őrölt pirospaprika és a kolbász.
Majd pár perc múlva a paprika és a paradicsom.
Nincs más dolgunk, mint néha megkevergetve puhára pároljuk fedő alatt. Én nem szeretem, ha a paprika nagyon puha, így "roppanósan" már bele teszem a tojást és pár perc alatt kész. Akkor kész, ha a fedő alatt a tojás sem nyers.
Már csak arra várok, hogy a tojások megfőjenek a gőzben, mellé raktam az elején megpirított sonkát. :)
****
Köszönöm... újra csak köszönöm.... nagyon, nagyon büszke vagyok Rád! ♥
****
Jó étvágyat az ebédhez :) Legyen olyan szép napotok, mint amilyen az enyém! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése