Gyakorlatilag azt történt, hogy ma halat szerettem volna enni, de "lányos zavaromban" tegnap este nem vettem ki a halat a fagyasztóból, csak ma reggel. Közben telefonon beszéltem egy barátnőmmel, Ő hoz nekem húst.
Ha, a hús előbb érkezik meg, mint ahogy a hal kiolvad, akkor hús lesz, ragu.
Tárkonyos sertés raguleves és piskóta.
Csak a piskótát írom le, mert azt nem a szokásos módon készítjük. Mivel leszoktunk a II-es számú diabéteszről. Senkinek sem árt, tehát a nem cukorbetegek is ehetik bátran.
Piskóta:
3 db. tojást szétválasztunk. Fehérjét kemény habbá verjük. A tojások sárgáját és 3 csapott evőkanál pudigport is a habba keverünk és még egy mokkáskanál szódabikarbónát is. Ki zsírozott tepsibe simítjuk és 150-180 fokon megsütjük.
Ha, a hal lesz, akkor a kiolvadt halakat fűszeres kukoricadarába megfürdetem és olajjal meglocsolva, megsütöm. Majonézes brokkolival eszem.
****
Ezer köszönet Professzor .... ..... mindenért . .... ... :)
***
Jó étvágyat, jó és sikeres napot Mindenkinek! :)
Ha, a hús előbb érkezik meg, mint ahogy a hal kiolvad, akkor hús lesz, ragu.
Tárkonyos sertés raguleves és piskóta.
Csak a piskótát írom le, mert azt nem a szokásos módon készítjük. Mivel leszoktunk a II-es számú diabéteszről. Senkinek sem árt, tehát a nem cukorbetegek is ehetik bátran.
Piskóta:
3 db. tojást szétválasztunk. Fehérjét kemény habbá verjük. A tojások sárgáját és 3 csapott evőkanál pudigport is a habba keverünk és még egy mokkáskanál szódabikarbónát is. Ki zsírozott tepsibe simítjuk és 150-180 fokon megsütjük.
Ha, a hal lesz, akkor a kiolvadt halakat fűszeres kukoricadarába megfürdetem és olajjal meglocsolva, megsütöm. Majonézes brokkolival eszem.
****
Ezer köszönet Professzor .... ..... mindenért . .... ... :)
***
Jó étvágyat, jó és sikeres napot Mindenkinek! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése