2017. április 7., péntek

Nagy kockázatot nem vállalok ma..... sült cégla és sült hús...

Ma, nagyon ügyes vagyok, már sütőben a cékla és az eső lába is lóg. :)

Nincs kifejezetten jó idő, így nem zavaró a sütő melegítése. :) Noha fűtök rendesen!

Tehát, a céklát nagyon vékonyra felszeleteljük, fűszerezzük, egy-két evőkanál olajat lorcsolunk rá - ez a mennyiség függvénye, majd lefóliázzuk és a sütőbe tesszük, úgy 2 órára.


Hússal is körülbelül, ennyi a gondunk. Előkészítjuk - ez a darabolást jelenti nálam - aztán sózzuk, fűszerezzük, pici vizet öntünk alá, lefóliázzuk és mehet a cékla után a sütőbe. Amikor a hús megpuhult, vegyük le az alufóliát róla és engedjük megpirulni. :)


Kérem, ne feledkezzetek meg róla, hogy pihenni is kell, mert a sok munka és a kevés pihenés, kikezdi az egészségeteket!!! :(

Jó étvágyat, kellemes hétvégét és jó egészséget! ♥ :)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése