Hogy ebéd mikor lesz, azt nem tudom? Most vettem ki a húst a fagyasztóból. Gondolom egy-két óra alatt kiolvad. Addig is van dolgom, de van ám..... :)
Újra meleghullám jön, úgy jelzik, hogy az eddigieknél is erősebb lesz. Nagyon fontos, hogy a szélsőséges melegben, hűtsük magunkat - én jéggel hűtöm magam olyankor - és igyunk eleget, lehetőleg aszkorbinsavas vizet és csak azt dolgozzuk, amit nagyon kell, a szervezetnek kell az erő a túléléshez.
A húsból, egyszerű fűszeres hús lesz. Ez az egyik legegyszerűbb húsétel. Húst oda tesszem két evőkanál olajon, picit megpirítom -ez úgy 25 dkg. hús - aztán felöntöm fél dl. vízzel, sózom, fűszerezem, lefedve puhára párolom. Amikor puha a hús, leveszem a fedőt, és aranybarnára pirítom. :)
Köretként, ma kapros-majonézes brokkoli lesz. :)
Kellemes vasárnapot! ♥ :)
Újra meleghullám jön, úgy jelzik, hogy az eddigieknél is erősebb lesz. Nagyon fontos, hogy a szélsőséges melegben, hűtsük magunkat - én jéggel hűtöm magam olyankor - és igyunk eleget, lehetőleg aszkorbinsavas vizet és csak azt dolgozzuk, amit nagyon kell, a szervezetnek kell az erő a túléléshez.
A húsból, egyszerű fűszeres hús lesz. Ez az egyik legegyszerűbb húsétel. Húst oda tesszem két evőkanál olajon, picit megpirítom -ez úgy 25 dkg. hús - aztán felöntöm fél dl. vízzel, sózom, fűszerezem, lefedve puhára párolom. Amikor puha a hús, leveszem a fedőt, és aranybarnára pirítom. :)
Köretként, ma kapros-majonézes brokkoli lesz. :)
Kellemes vasárnapot! ♥ :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése